Recenze Polestar 1 2019-2020 – specifikace a fotografie

Recenze nového modelu Polestar 1 2019–2020: vzhled, interiér, specifikace, konfigurace, parametry, bezpečnostní systémy a cena. Na konci článku je foto a video recenze Polestar 1 2020.

Obsah recenze:

  • Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

    Vzhled nového modelu Polestar 1 2020 je dán mnoha jejich přístupem k Volvu, stačí se podívat na přední optiku, kde jsou jasně viditelná světla pro denní svícení v podobě „Thorovho kladiva“. Samotná optika získala protáhlejší tvar založený na technologii LED s adaptivní funkcí. Podobné vlastnosti Volva najdete i v dalších podrobnostech nového kupé. Mřížka chladiče je konkávní se svislými chromovanými žebry.

    Sportovní charakter se nachází na předním nárazníku nového modelu Polestar 1 2019. Navzdory monolitickému tvaru designéři poskytli maximální sportovní detaily. Střední část byla oddělena pro další mřížku chladiče se senzory a senzory pro bezpečnostní systémy. Boční část nárazníku je vyhrazena pro další přívody vzduchu.

    Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

    Především kapota kupé Polestar 1 2019 přitahuje pozornost, má značkový znak v podobě kříže dvou V.

    Pokud jde o čelní sklo Polestar 1 2019–2020, bylo výrazně nakloněno dozadu, což snižuje aerodynamický odpor nového produktu. Kromě toho byla horní část stažena dozadu, takže přední sklo bylo panoramatické. Podle normy výrobce slíbil, že po celém obvodu namontuje vyhřívané přední sklo. Jaká bude úprava přední části, výrobce dosud nezveřejnil takové podrobnosti.

    Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

    Na rozdíl od přední části modelu Polestar 1 2019-2020, který je tak podobný Volvu, má strana jedinečné designové prvky. Podběhy kol nejsou vysoké a co nejvíce pasují na standardní kola. Od předního blatníku po zadní nohy konstruktéři nakreslili zakřivenou čáru, čímž dodali vozu dynamické vlastnosti.

    Pokud jde o tvar karoserie, výrobce zatím předpokládá vydání pouze kupé určeného pro dvě dveře. Boční zrcátka Polestar 1 2019 jsou vyrobena v charakteristickém stylu sportovního vozu. Designéři je umístili na panely dveří, lehce je natáhli do strany, zrcátka jsou vyrobena ve formě kapky, široká od strany řidiče a zúžená směrem ven. Standardní sada takových zrcátek zahrnuje LED opakovače blinkrů, elektrický pohon nastavení, topení a paměť pro několik režimů.

    Barva karoserie Polestar 1 2019-2020 je stále utajována, ale je to možné z prezentovaného a několik známých odstínů bude:

  • Černá;
  • bílý;
  • stříbrný;
  • Šedá;
  • hnědý;
  • burgundské;
  • Červené;
  • tmavě modrá.

Designéři společnosti Volvo použili stejné barevné schéma při vytváření nabitých modelů společně s inženýry společnosti Polestar. Existuje několik dalších zajímavých bodů, které jsou pro Polestar 1 zcela nové a které nepronikly z automobilů Volvo. Zejména nové kliky dveří, jako je Aston Martin. Chcete-li otevřít, musíte stisknout (utopit) přední část a zatáhnout za zadní část, která se objeví. Sada obsahuje elektronický zavírač dveří a systém bezklíčového vstupu. Stojí za zmínku, že boční sklo bylo odstraněno z rámu, jak by mělo být u sportovních vozů.

Základem nového sportovního kupé Polestar 1 2019-2020 byla značková kola z lehkých slitin, vyrobená zcela v novém designu, zejména pro tento model. Pokud jde o rozměry, disky jsou standardně pro 20 ", ale volitelně lze instalovat větší průměry.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Nový Polestar 1 2019-2020 vzadu mnohým připomíná nové Volvo S60 2019, a to bezdůvodně, protože tento konkrétní model byl považován za základ. Konstruktéři se neobtěžovali a zcela zbavili Polestaru 1. detailů a stylingu. Vynikají zejména velké LED nožičky ve tvaru písmene C, které se táhly přes tělo kupé (na víku kufru je instalována pouze horní část). Víko kufru modelu Polestar 1 2019 bylo natažené na celou šířku novinky, což umožní nakládání nadrozměrného nákladu. Na konec kufru bylo přidáno firemní chromované logo společnosti.

Hlavní rozdíl mezi novým nabitým kupé Polestar 1 2019-2020 byl skryt na horní části kufru – automatický spojler založený na automatickém řídicím systému. Na základě shromážděných dat z různých senzorů a senzorů systém automaticky rozhodne, v jakém úhlu bude spoiler instalován a v jaké výšce jej zvedne. Inženýři tak byli schopni dosáhnout maximálního přítlaku a vylepšených dynamických dat.

Dalším detailem je zadní okno modelu Polestar 1 2020, které splývá se střechou a působí dojmem pevného povrchu. Zadní nárazník novinky se ukázal být jedinečný a vůbec se nepodobá jiným modelům Volvo. Spodní část dostala černou plastovou vložku pro SPZ, po stranách byly umístěny LED mlhové světlomety a koncovky výfuku. Díky vyvýšenému zadnímu nárazníku modelu Polestar 1 dali designéři novince sportovní styl.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Posledním detailem nového modelu Polestar 1 2019-2020, který vás o nic méně překvapí, je masivní skleněná střecha . Přesně sklo, protože je celé ze skla. Návrháři jej navrhli tak, aby se táhl od čelního skla a úplně odtékal do zadního okna. Podle normy je střecha pevná, stejná pevná část automatizace s elektronikou posune střechu zpět.

Když už mluvíme o vzhledu nového Polestar 1 2019-2020, nemůžeme říci, že je zcela jedinečný a nový, mnoho dílů je převzato z nejnovějších generací automobilů Volvo, ale stále existují jedinečné díly vyvinuté od nuly, zejména na boční. Jinak získal Polestar 1 2019-2020 sportovní charakter a moderní design.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Pokud vzhled modelu Polestar 1 2019–2020 stále nějak získal jedinečné vlastnosti a jedinečné části karoserie, pak je interiér v plném smyslu slova vytržen z nových automobilů Volvo. Ačkoli výrobce neposkytuje všechna data o interiéru, je 100% jasné, že základem byly stejné technologie jako u modelu Volvo S60 2019. Maximum, kterým se interiér nového Polestar 1 liší od modelu S60, je samostatné chromované vložky a také dřevěné vložky po obvodu kabiny.

Přední panel nového kupé Polestar 1 zdobí 9,5 "podlouhlý dotykový displej multimediálního systému. Základem je stejný Android Auto a Apple CarPlay, stejně jako skořápka Sensus Connect. S pohodlím si můžete povšimnout Bluetooth pro synchronizaci gadgetu s centrálním displejem, Wi-Fi hotspot-Fi a mobilní komunikací 4G. Kromě toho může majitel dálkově ovládat vůz připojením k palubnímu systému, zobrazit hladinu paliva, teplotu motoru a další údaje, včetně zapnutí klimatizace nebo zahřátí motoru.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Na bocích hlavního displeje Polestar 1 2019 byly umístěny podlouhlé vzduchové kanály a panel otisků prstů pro přístup k hlavnímu ovládání vozu. Stejně jako v jiných automobilech Volvo byl počet mechanických tlačítek a různých panelů minimalizován, maximální počet byl přenesen na dotykový displej. Jediným panelem Polestar 1 je audio systém, nouzová světla a ovládání topení. Dekorace palubní desky obsahuje vložky z přírodního dřeva, leštěný hliník a chromované lišty.

Střední tunel nového modelu Polestar 1 2019–2020 je také odtržen od modelu S60 2019 s minimem dílů a maximálním komfortem. Řadicí páka je nabízena ve dvou verzích, standardní je potažená kůží a křišťálová, s průhledným vnitřkem. Po obvodu centrálního tunelu Polestar 1 2019 byly umístěny:

  1. volič pro výběr cestovního režimu;
  2. nabíjecí panel (USB port, 12V zásuvka a Qi bezdrátové nabíjení) za zástrčkou;
  3. tlačítko start / stop motoru;
  4. elektromechanická ruční brzda;
  5. pár tlačítek bezpečnostního systému.

Středový tunel končí velkou loketní opěrkou, uvnitř je přidána prostorná přihrádka s funkcí chlazení nápojů, na zadní straně je dotykový panel ovládání klimatizace pro druhou řadu, dvojice náplní a otvor pro přívod vzduchu.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Na rozdíl od sedanu Volvo S60 2019 a dalších automobilů této značky je nový APolestar 1 2019-2020 navržen pro nástup 4 cestujících, podle schématu 2 + 2. Přední sedadla nového kupé obdržela sportovní sedadla s charakteristickým zakřiveným opěradlem a vysokými opěrkami hlavy. Soudě podle tvaru jsou převzaty ze stejného modelu S60 2019, s mírnou úpravou, existuje 8 směrů pro nastavení, stejně jako nastavení opěrky hlavy v úhlu a výšce náklonu. U kupé by to mělo být, bezpečnostní pásy se táhnou přes zadní část předních sedadel, ale cestující vzadu mohou být při přistání zmatení.

U příjemného lze zaznamenat sportovní boční podporu, vyhřívaná, chlazená sedadla, stejně jako paměť pro několik režimů ladění.
Druhá řada sedadel modelu Polestar 1 2019 je navržena pro sedění pouze dvou cestujících s hlubokým sezením. Návrháři stlačili sedadlo pro cestující vzadu, čímž se zvětšil prostor mezi stropem. Sklopit druhou řadu sedadel nového kupé je nemožné, což znamená, že není možné ani zvětšit kufr, ani nést nadrozměrný náklad. Obdobná je situace s nastavením druhé řady, navzdory stavu drahého vozu je maximem z pohodlí druhé řady vyhřívaná a chlazená sedadla i bezpečnostní pásy.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Výrobce neposkytuje přesný seznam vnitřních ozdob pro Polestar 1 2019, stejně jako barevné možnosti. Z představených modelů lze jen konstatovat o vysoce kvalitních materiálech – kůži Nappa, perforované kůži a alcantarě. Zákazník si navíc může vybrat vložky z uhlíkových vláken, přírodního dřeva, leštěného hliníku a dalších materiálů, včetně těch podle vlastního vkusu.

Barvy interiéru nového modelu Polestar 1 2019–2020 jsou stále k dispozici v:

  • Černá;
  • bílý;
  • hnědý;
  • burgundské.

Výrobce Polestar 1 2020 se s největší pravděpodobností nebude odchýlit od přijatých norem a půjde ve stopách Volva, přičemž pro Volvo S90 2019 poskytne sadu barev interiéru.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Posledním detailem interiéru Polestar 1 2019, který je třeba vzít v úvahu, je sedadlo řidiče . Stejně jako sportovní kupé se vyznačuje nejnovějšími technologiemi a designem. Palubní deska je plně digitální, založená na barevném 12,3 "displeji. Řidič může samostatně upravovat umístění zařízení a základní informace pro zobrazení. Tvar palubní desky Polestar 1 2019 je skryt hluboko do torpéda, což také pozitivně ovlivnilo kontrolu dat za jasného počasí.

volant Polestar leden 2019 migroval s nabitým sedanem Volvo, pouze změnou loga společnosti uprostřed. Lze to uzavřít třemi paprsky, funkčními tlačítky a čtvercovou centrální vložkou s ráfkem. manipulační kolo může být výška a hloubka, díky použití ovladače, pro pohodlí pádel řadicí páky umístěných na kole, stejně jako několik ovládacích prvků (světla, ukazatele směru a komfortní systém). jako materiál pro obložení může být kůže nebo alcantara, jiné možnosti nejsou za předpokladu, a podobně v barvách monotónních nebo dvoutónových.

Kdo jsem nikdy neřekl, že interiér nového Polestar 1 2019 je jedinečný, mnohým připomíná Volvo. je vybaven předním panelem 1 v 1 vyrobeným z původního modelu. Otázkou je, zda odloučení nového modelu Polestar od hlavní značky Volvo stálo za to, aby přesně kopírovalo design a styl s malým množstvím změn dílů.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

K dnešnímu dni je známa pouze jedna verze jednotky Polestar 1 2019-2020. Hybridní závod založený na dvou elektrických motorech a jedné čtyřválcové benzinové jednotce. Karoserie a podvozek byly vylepšeny, ačkoli Polestar 1 2020 je založen na platformě SPA (Scalable Product Architecture).

Vlastnosti kupé Polestar 1 2019-2020Typ jednotkyHybridníPlynový motorDrive-EObjem, l (benzín)2.0Elektromotor, kW80 (každý)Celkový výkon, h.p.600Točivý moment, Nm1000Kapacita baterie, kW * h34Rezerva výkonu baterie, km150Rozměry kupé Polestar 1 kupé 2019-2020Délka, mm4585Šířka, mm1935Výška, mm1352Rozvor, mm2742
Výrobce stále mlčí o dynamických vlastnostech nového modelu Polestar 1 2019–2020, který majitele Tesly a další hlavní konkurenty předem nevystraší. Mezitím výrobce objasnil, že zatím nejsou k dispozici žádná zbytková data, protože vylepšení se provádějí každý den.

Zavěšení nového modelu Polestar 1 2019 Coupé je zcela nezávislé, založené na dvou příčných ramenech vpředu a víceprvkové architektuře vzadu. U předního kupé je náprava odpovědná pouze za pohon na benzín, ale za zadní dva elektromotory, jeden pro každé kolo. Kromě obvyklého zavěšení Polestar 1 2019 nabízí výrobce elektronicky řízené zavěšení.

Takové odpružení se dokáže přizpůsobit nejen povrchu vozovky, ale také stylu jízdy řidiče. Výrobce nevylučuje vynucené manuální nastavení takového odpružení řidičem Polestar 1 2019-2020. Jako brzdový systém dostane nový Polestar 1 2019 značkové kotoučové brzdy se 6 písty na každém třmenu.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Je příliš brzy hovořit o pohodlí nového modelu Polestar 1 2019, protože vůz se neprodal a jeho majitelé zatím nemají žádné recenze. Na druhou stranu můžeme hovořit o dobré zvukové izolaci, kvalitní montáži a promyšleném interiéru. Mezi hlavní komfortní systémy patří multimédia, systém dálkového ovládání a pomocné funkce. K dispozici je také málo informací o bezpečnostních systémech nového Polestar 1 2019-2020, výrobce udržuje mnoho tajemství až do oficiálního zahájení prodeje novinky, ale hlavní bezpečnostní systémy jsou:

  • přední a boční airbagy;
  • bezpečnostní závěsy;
  • airbagy v oblasti kolen řidiče;
  • stabilizační systém vozidla;
  • nouzové brzdění;
  • chodec a systém rozpoznávání značek;
  • všestranný systém viditelnosti;
  • automatické parkování;
  • parkovací senzory;
  • sledování provozu v jízdním pruhu;
  • aktivní tempomat.

Výrobce odhalí podrobnější seznam bezpečnostních a komfortních systémů Polestar 1 2019-2020 po zahájení prodeje nového kupé. Mnoho systémů přešlo ze současných modelů Volvo, přesto se říká, že stávající systémy byly vylepšeny.

Zejména karoserie Polestar 1 2020 získala vylepšení, je založena na hliníkové základně a části karoserie jsou vyrobeny z uhlíkových vláken. Díky tomuto řešení bylo možné zvýšit torzní tuhost karoserie o 45%.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Podle předběžných údajů začne výroba nového kupé Polestar 1 v čínském Čcheng-tu přibližně v polovině roku 2019. První dodávky nového kupé do Evropy by se měly očekávat pár měsíců po zahájení výroby. Předběžná cena nového modelu Polestar 1 Coupe 2019–2020 je 130 000 eur.

Jak výrobce ujišťuje, poptávka po takovém autě bude navzdory vysoké ceně. Plánuje se výroba 500 vozidel Polestar 1 ročně s využitím moderní hybridní instalace a inovativního odpružení, jako je Ohlins CESi pod kapotou. Hlavními konkurenty nového modelu Polestar 1 2019 jsou dnes Audi, BMW a Mercedes podobné konfigurace a charakteristiky.

Nové kupé Polestar 1 2019-2020 může překvapit svým sportovním vzhledem a nabitým charakterem a připomenout novou etapu v luxusu automobilů Volvo, protože to byl S60, který sloužil jako prototyp pro vytvoření modelu nové prémiové kupé.

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Polestar 1 2019-2020 - specifikace a fotografie