Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 – specifikace a fotografie

Recenze nového modelu Great Wall Wingle 7 2018-2020: vzhled, interiér, specifikace, konfigurace, parametry, bezpečnostní systémy a cena. Na konci článku je foto a video recenze Great Wall Wingle 7.

Obsah recenze:

  • Mitsubishi L200
  • Toyota Hilux
  • Volkswagen Amarok
  • Ford ranger
  • Vyzvednutí UAZ

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Řeknout, že snímač Great Wall Wingle 7 je zcela nový, by bylo příliš hlasité. Spíše se jedná o přepracovaný model s již existujícími Wingle 6 a 5. Především vyniká mohutný nárazník vpředu s otevřenou přídavnou mřížkou a stejnými masivními vstupy vzduchu po stranách. Hlavní mřížka je střední velikosti, s chromovaným okrajem a vodorovnými pruhy.

Design přední části vozu Great Wall Wingle 7 je doplněn novou optikou. Malý výřez je proveden na boku masky chladiče, zbytek optiky je hladký bez jakýchkoli zvláštních detailů. Podle typu snímače může být přední optika halogenová nebo plně LED, ale standardní sada vždy obsahuje LED denní světla podél obrysu spodní části. Přední část nového pickupu podtrhuje aktualizovanou kapotu, na rozdíl od jiných pickupů značky má kapota zakřivený okraj s mírně vyvýšenými bočními částmi.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Na straně se nový snímač Great Wall Wingle 7 příliš neliší od ostatních snímačů značky, a to i přes hlasité oznámení, že vůz je zcela nový. Za nové detaily lze považovat oblouky předních a zadních blatníků, prodloužené přes hlavní část, stejně jako nový design kol, jinak je všechno stejné. Nevýhodou, která migrovala na nový pickup, je velikost dveří. Celkově je nový Wingle 7 navržen pro 2 řady sedadel.

Přední dveře se ukázaly jako standardní, ale zadní dveře jsou o něco menší a přistání ve druhé řadě není nejlepší a je tu tolik místa. U rozšířené verze to nebude problém, protože rám umožňuje větší rozměry. Na druhou stranu by bylo možné pohrát si s rozměry prostoru pro tělo a ponechat kabinu standardní pro všechny úrovně výbavy.

Za poplatek výrobce navrhuje přidat do sady Wingle 7 boční schody a další plastové blatníky. Podle barevného schématu je nový snímač Great Wall Wingle 7 k dispozici v:

  • Černá;
  • hnědý;
  • stříbrný;
  • bílý;
  • modrý;
  • Červené.

Je možné, že s dodávkou nových modelů Great Wall Wingle 7 se barva karoserie může změnit. Zajímavé je, že navzdory čínskému původu designéři minimalizovali množství chromovaných dílů a nahradili je černými prvky. Dalším zajímavým bodem je, že se na předních dveřích objevil ohyb, který zlepšil výhled do bočních zrcátek.

Stejná vlastnost je v mnoha pickupech v Severní Americe. Samotná boční zrcátka se ukázala být velkého tvaru. Standardní sada obsahuje elektrický nastavovací pohon, vyhřívání a opakovače LED blinkrů. Za samostatný příplatek nabízejí instalaci automatického skládání.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Zadní část nového Great Wall Wingle 7 opravdu nevyniká. Podle standardu byly na část karoserie umístěny svislé zadní nohy, střední část těla zabíralo víko kufru a mohutný zadní nárazník, který lze použít jako další krok. V závislosti na výbavě může být rukojeť dveří zavazadlového prostoru černá nebo chromovaná.

Ne bez dodatků. Volitelně nabízejí ochranu zadního nárazníku a instalaci trubkových vzpěr v části karoserie, blíže k pickupové kabině. Velkým plusem je, že výrobce umístil pod spodní část snímače plnohodnotné rezervní kolo. Bude snadné jej odstranit i v terénu a zároveň nezabere další místo v části těla. Drobnou nevýhodou je, že podběhy kol vyčnívají do karoserie, ale to je charakteristický rys mnoha snímačů.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Střecha nového pickupu Great Wall Wingle 7 zůstává posledním kouskem, který je třeba zvážit, i když zde není nic zvláštního. Hned bych chtěl říci, že byste neměli čekat na panorama nebo elektrické střešní okno. Přidány výztuhy a malá anténa žraločích ploutví, i když některé modely ji nemusí mít.

Externě se pickup Great Wall Wingle 7 ukázal být aktualizován pouze vpředu, v dalších detailech vůz připomíná mnoho svých předchůdců. Přední a boční strana vozu má moderní zaoblené tvary, ale zadní část je drsná. Ačkoli by bylo možné upravit zadní nohy, kultivovat nárazník a zjemnit samotný design.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Salon nového snímače Great Wall Wingle 7 se ukázal být modernější než u jeho předchůdců. Střední část panelu byla převzata pod 9 "dotykovým displejem multimediálního systému založeného na Android Auto. Samotný panel dostal mírný sklon s chromovaným lemováním. Pod displejem je dvojice vzduchových kanálů a tlačítek pro bezpečnostní systémy pickupu. Ještě nižší je ovládací panel klimatizace a ovládací prvky vyhřívaných předních sedadel.

Centrální tunel pickupu se ukázal jednoduše a stylově. Na začátku je nabíjecí panel z USB portu a 12voltové zásuvky. Další podél tunelu je páka manuální převodovky, mechanická ruční brzda, podložka pro výběr režimů pohybu a pár držáků nápojů. Tunel pumpuje masivní loketní opěrka s prostornou přihrádkou. Nemluvě o tom, že se jedná o nejmodernější variantu, ale jednoduché a rozpočtové, neexistují žádné zbytečné podrobnosti, které nikdy nepoužijete, ale budete za ně muset zaplatit.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Sedadla nového snímače Great Wall Wingle 7 mají moderní design. První řada sedadel získala mírnou boční oporu, vysoké opěradlo a pohodlné uchycení. Sedadlo řidiče lze elektricky ovládat v 6 směrech, přední sedadlo spolujezdce bylo nastaveno pouze mechanicky ve 4 směrech.

Druhá řada sedadel pickupu Wingle 7 je navržena tak, aby pojala 3 cestující, i když zde není mnoho volného místa. Cestující si každopádně opřou kolena o opěradlo předního sedadla. Ve skutečnosti není možné sklopit druhou řadu sedadel, ale pod dnem je malý prostor pro uložení nástrojů a dalších náhradních dílů.

Vnitřní obložení pickupu Great Wall Wingle 7 do značné míry závisí na konfiguraci. Základní možnosti obdrží vysoce kvalitní látkové čalounění a nejvyšší možnosti čalounění z umělé kůže. Standardní odstíny jsou k dispozici v barvě: černá, šedá, hnědá. Kromě toho se kupujícímu nabízí možnost výběru dekorativních plastových vložek vyrobených pro různé struktury (dřevo, leštěný hliník atd.).

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Zbývá zvážit místo řidiče nového pickupu Wingle 7. Zpočátku se předpokládalo, že střední část palubní desky bude obsazena velkým barevným displejem. Ve výsledku byl nainstalován malý monochromatický displej palubního počítače. Po stranách byl umístěn kulatý rychloměr a otáčkoměr. Digitální panel by se neměl očekávat ani v top-end konfiguraci, a to navzdory skutečnosti, že je vůz nový.

Volant nového snímače Great Wall Wingle 7 vypadá jednoduše. Čtyři pletací jehlice, z nichž dvě mají funkční tlačítka. Volant lze nastavit do výšky a hloubky. Podle výrobce je volant kožený, ale abych byl upřímný, díky kvalitě můžete očekávat to nejlepší. Interiér nového pickupu jako celek se ukázal jako docela dobrý, prakticky neexistují žádné zbytečné detaily, interiér vypadá moderně a na předním panelu je displej multimediálního systému. Podívejte se také na recenzi nového děla Great Wall Cannon 2019-2020.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Technické vlastnosti nového Wingle 7 se od jejich předchůdců příliš neliší. Srdcem snímače je žebříkový rám. Nezávislé zavěšení s pružinami je instalováno vpředu, závislé zavěšení s nápravou založenou na pružinách vzadu. Pokud jde o pohon, standardem je převodovka na přední nápravu; za samostatný příplatek si můžete nainstalovat tuhý, zásuvný pohon všech kol.

Specifikace Great Wall Wingle 7 2020-2020MotorGW4D20DPohonné hmotynaftaPočet válců / ventilů4/16Objem, l2.0Síla, h.p.140Točivý moment, Nm315Přenos6 lžíce. Manuální převodovkaPohonná jednotkapředníObjem palivové nádrže, l70Spotřeba paliva při vyzvednutíPo městě, l10.1Na dálnici, l7.5Smíšený cyklus, l8.4
Podle standardu je pickup Wingle 7 pohonem předních kol, volitelně za samostatný příplatek nabízejí plug-in pohon všech kol na tuhou spojku. Výrobce nevylučuje, že se v průběhu času mohou objevit konfigurace s benzínovými motory.

Rozměry a hmotnost Great Wall Wingle 7 Standard 2019Délka, mm5095Šířka, mm1800Výška, mm1760Rozvor, mm3050Minimální vůle, mm214Pohotovostní hmotnost, kg1878Plná hmotnost, kg2928Nosnost, kg1050Počet sedadelPětDélka zavazadlového prostoru, mm1380Šířka zavazadlového prostoru, mm1460Výška zavazadlového prostoru, mm480

Rozměry a hmotnost Great Wall Wingle 7 Standard 2019Délka, mm5395Šířka, mm1800Výška, mm1760Rozvor, mm3350Minimální vůle, mm214Pohotovostní hmotnost, kg1917Plná hmotnost, kg2967Nosnost, kg1050Počet sedadelPětDélka zavazadlového prostoru, mm1680Šířka zavazadlového prostoru, mm1460Výška zavazadlového prostoru, mm480
Jak vidíte, kupující obdrží dvě základní konfigurace Velké zdi Wingle 7. Standardní a rozšířená verze. Navzdory rozdílu v rozměrech těla a rámu se maximální zvedací hmotnost nezmění. Pickup je založen na 16 "kolech z lehké slitiny s pneumatikami 235/70. Brzdový systém pickupu byl upraven, přední i zadní jsou vybaveny ventilovanými kotoučovými brzdami. Zbývá očekávat oficiální vzhled úrovní benzinu v pořádku plně porozumět charakteristikám a schopnostem těchto úrovní výbavy.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Bezpečnostní a komfortní systémy nového snímače Great Wall Wingle 7 nebyly ušetřeny. Seznam snímačů zahrnuje:

  • protiblokovací systém;
  • rozložení brzdných sil;
  • elektronický systém řízení stability;
  • ventilované brzdové kotouče;
  • asistenční systém nouzového brzdění;
  • systém pomoci při startu z kopce (sjezd z hory);
  • asistent brzdového systému;
  • senzory monitorování tlaku v pneumatikách;
  • zadní parkovací radary;
  • Zadní kamera;
  • monitorování mrtvého úhlu (mohou existovat kamery pro mrtvé úhly);
  • přední airbagy;
  • boční airbagy;
  • bezpečnostní závěsy;
  • dětská pojistka na zadních dveřích;
  • Úchyty ISOFIX;
  • automatické otevírání dveří v případě kolize;
  • nouzové vypnutí přívodu paliva;
  • imobilizér;
  • centrální zamykání;
  • multimediální systém;
  • systém pro vyhledávání automobilů;
  • indikátor otevřených dveří;
  • varování před levým klíčem v zámku zapalování;
  • audio systém pro 6 reproduktorů;
  • vyhřívaná přední sedadla a boční zrcátka;
  • světelný a dešťový senzor;
  • Světla pro denní svícení.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Mezi technickými vlastnostmi nového modelu Great Wall Wingle 7 není na výběr, maximem je rozdíl ve velikosti. Podle toho si můžete vybrat mezi standardní a rozšířenou verzí snímače.

Ceny a konfigurace Great Wall Wingle 7 2018-2020Kompletní setPlnicíCena od, USD $.StandardStandardní základna24387Long PickUPDlouhá základna24885
Po zvážení aktualizovaného pickupu Great Wall Wingle 7 můžeme říci, že se jedná o poměrně přepracované modely Wingle 5 a 6, které nyní najdete v autorizovaných prodejnách. Designéři v zásadě přepracovali přední část, přičemž zbývající detaily zůstaly nezměněny. Pokud jde o interiér, je zde minimum vylepšení, ale přesto jsou moderní, zejména multimediální systém. Zbývá počkat, až se objeví úrovně výbavy benzínu, abychom pochopili možnosti těchto snímačů.

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie

Recenze Great Wall Wingle 7 2019-2020 - specifikace a fotografie