Recenze Chery Tiggo 7 2018 – specifikace a fotografie

Recenze crossoveru Chery Tiggo 7: vzhled, interiér, specifikace, bezpečnostní systémy, parametry, konfigurace a cena. Na konci článku je představena foto a video recenze novinky.

Obsah recenze:

  • Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

    Bez ohledu na to, jak se pokusili upravit vzhled nového Chery Tiggo 7 2018 na evropský styl, mnoho detailů a funkcí prozrazuje čínský původ. Pro čínská auta jsou typické ostré linie, zakřivené části a spousta chromu. Většina změn vzhledu byla vpředu. Crossover Chery Tiggo 7 2018 dostal podlouhlou přední optiku v podobě trojzubce na bázi halogenu, ale za příplatek může být optika LED. Všechny úrovně výbavy zahrnují elektronický systém nastavení přední optiky. Horní část optiky byla převzata pod LED DRL (běžící světla), blíže k radiátoru – směrové světla a většina čoček pro dálková a potkávací světla.

    Střední část přední části Chery Tiggo 7 2018 zabírá malá mřížka chladiče s chromovaným logem společnosti a lištou, která rozděluje mřížku na dvě části. Jako standardní vložku návrháři použili černou síťovinu s chromovanými vlnovkami. V ceníku je také plně chromovaná vložka na bázi vodorovných lišt. Konstruktéři se ponořili níže a umístili další dvě mřížky, obě určené k vyfukování motoru. Na bocích nárazníku Chery Tiggo 7 2018 umístili kulaté LED mlhové světlomety v kosočtverečné chromované hraně. Pro sportovní charakter a působivý vzhled byla spodní část nárazníku zdobena stříbrnou ochranou motoru s malou přilnavostí na přední straně nárazníku.

    Kapota crossoveru Chery Tiggo 7 2018 se v mnoha prvcích podobá Infiniti QX70, vyvýšeným prvkům od optiky po A-sloupky, snížené střední části a středové linii od mřížky k čelnímu sklu. Ale na rozdíl od originálu není crossover motor Chery Tiggo 7 2018 tak silný. Čelní sklo novinky bylo nakloněno dozadu, což přidávalo pozitivní dynamické vlastnosti. V základně je sklo normální a ve zbývajících dvou úrovních výbavy je vyhřívané v oblasti parkovací plochy stěračů nebo s plným vytápěním.

    Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

    Boční strana crossoveru Chery Tiggo 7 2018 prošla méně změnami, i když z hlediska designových detailů vypadá spíše jako SUV. Ve srovnání s 5. modelem crossoveru získala novinka konvexní podběhy kol a po obvodu černou plastovou ochranu. Designové linie se táhnou od podběhů předních kol k zadní části Chery Tiggo 7 2018. Kliky dveří zůstaly stejné s prodloužením samy o sobě, bylo mnoho tvrzení, že nový crossover obdrží otočné kliky, jako sportovní vozy, zejména Jaguar F-Type, ale inženýři je považovali za nepraktické, což nastavuje klasiku naší doby.

    Běžným problémem čínských crossoverů je přistání v kabině. Rozměry dveří jsou obvykle určeny pro cestující s kompaktní konstrukcí. V novém modelu Chery Tiggo 7 2018 původně počítali s evropským cestujícím, o čemž svědčí široké dveře a promyšlené tvary.
    Podle standardu nejsou boční okna tónovaná; za příplatek můžete tónovat zadní boční okna a sklo na víku kufru. Nové impulzní elektrické ovládání oken se také liší, což může zabránit skřípnutí.

    Vnější zrcátka Chery Tiggo 7 2018 jsou značná, což vám umožní snadno vidět situaci z boku a za crossoverem. Elektrická zrcátka s LED směrovými světly a automatickým sklápěním jako standard, maximální konfigurace bude vyhřívána. Stejně jako většina podobných výhybek je pouzdro zrcadla Chery Tiggo 7 2018 lakováno v barvě karoserie a spojovací prvky jsou matně černé.

    Rozměry nového Chery Tiggo 7 2018 jsou větší než rozměry 5:

  • délka výhybky – 4505 mm;
  • šířka novinky – 1837 mm;
  • výška – 1670 mm;
  • rozvor – 2670 mm;
  • vůle – 210 mm.

Díky těmto rozměrům karoserie může Chery Tiggo 7 2018 podle výrobce překonat brod hluboký až 60 cm. Nový crossover je založen na hliníkových kolech se značkovými výkresy. Pro základní konfiguraci 18 "kola s pneumatikami 225/60 a pro ostatní 19" kola s pneumatikami 225/55. S těmito parametry je pohotovostní hmotnost crossoveru Chery Tiggo 7 2018 1465 – 1515 kg, celková hmotnost je v rozmezí 1765 – 1815 kg. V souladu s tím vzrostl objem zavazadlového prostoru – 414 litrů, se sklopenou druhou řadou sedadel – 1100 litrů.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Zadní část čínského modelu Chery Tiggo 7 2018 více připomíná crossovery značky Hyundai. Kryt výhybky není plochý, jak tomu často bývá, ale s mírným sklonem. Samotný vrchol zdobí sportovní spoiler s LED stop signálem. Víko kufru modelu Chery Tiggo 7 2018 získalo několik znatelných ohybů, opakujících boční linie crossoveru. Víko zavazadlového prostoru je velké výšky, kromě toho ve spodní části není žádný schod, který vám umožní bez problémů naložit věci do kufru.

Nohy crossoveru Chery Tiggo 7 2018 jsou LED a tvarem připomínají podlouhlé nohy Hyundai. Část byla jako obvykle umístěna na víku kufru a druhá část na karoserii. Zadní nárazník crossoveru Chery Tiggo 7 2018 je velmi neobvyklý, boční část je lakovaná v barvě karoserie, střední černá vložka zabírá téměř 80% a spodní část zdobí stříbrný difuzor. Na bocích nárazníku jsou LED mlhová světla, o něco menší než zadní dorazy.

Barvy karoserie Chery Tiggo 7 2018 jsou vyrobeny v ostřílených odstínech:

  1. Černá;
  2. Červené;
  3. káva;
  4. zelená;
  5. stříbrný;
  6. bílý;
  7. modrý;
  8. zlatý;
  9. burgundské.

Pokud jde o střechu nového crossoveru Chery Tiggo 7 2018, vše závisí na konfiguraci. V základní verzi je střecha pevná se dvěma střešními lištami pro připevnění dalšího nosiče. Další dvě úrovně výbavy obdrží velkou panoramatickou střechu s posuvnou přední částí. Pohon panoramatické střechy je pouze elektronický, což umožňuje částečně otevřít střechu i sluneční clonu.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Instalace panoramatu za příplatek nebude kvůli zvláštnostem střešní konstrukce továrny fungovat. Ve srovnání s novým Chery Tiggo 7 2018 s 5. modelem crossoveru jsou patrné rozdíly, a to jak v designu, tak v kvalitě sestavení. Inženýři a designéři vzali v úvahu všechny nevýhody aktuálně prodávaného crossoveru Tigo 5, čímž dále zvýšili kvalitu a pověst modelu Chery Tiggo 7 2018. Za příplatek můžete nainstalovat osvětlení do spodní části dveří a osvětlení kliky dveří .

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Salon nového čínského crossoveru Chery Tiggo 7 2018 se neliší v kvalitě a výplni. Ve srovnání s Tigo 5 získala novinka bohaté kožené čalounění, moderní multimediální systém a obecně prostorný interiér.

Přední panel Chery Tiggo 7 2018 neznamená, že je nabitý technologiemi, jako je Toyota nebo Mercedes, ale inženýři poskytli to nejdůležitější. Nejvýrazněji vyniká velký 9palcový dotykový displej HD multimediálního systému. Díky novému rozhraní HMI 2.0 a vylepšené technologii Bluetooth můžete synchronizovat libovolné miniaplikace a zobrazovat na displeji všechny potřebné aplikace, SMS a kontakty. také přehrávat hudbu a prohlížet další soubory, což je dlouhé Po stranách displeje byly dva vzduchové kanály s chromovaným lemováním.

Designéři Chery Tiggo 7 2018 položili dolů panel desek s tlačítky pro nouzové parkování, ovládání multimediálních nabídek a pár tlačítek pro zabezpečovací systémy. původně plánovali dotek panelu, ale nakonec nechali dva voliče a tlačítka. Pro fanoušky dotykového ovládání vytvořili inženýři samostatnou multimediální nabídku, která funguje paralelně s hlavní panel.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Neméně stylová je také konzola Chery Tiggo 7 2018 mezi předními sedadly. Přední část byla převzata pod ovládacím voličem pro nabídku displeje a zavěšení vozu. K dispozici je také tlačítko Start / Stop pro motor, které je mnohonásobně pohodlnější než za volantem. Převodovka Chery Tiggo 7 2018 může být mechanická nebo variátorová, podobně jako ruční brzda je mechanická nebo elektromechanická.

Podle standardu jsou všechny výhybky dodávány bez kuřáckého balíčku, bude nutné je nainstalovat za příplatek, nebo si můžete popelník ve formě sklenice dokoupit samostatně. Loketní opěrka crossoveru Chery Tiggo 7 2018 je střední, ale ne malá, natolik, aby bylo možné dát ruku a dosáhnout na řadicí páku. Loketní opěrka obsahuje USB port pro dobíjení a 12V zásuvku; jsou k dispozici pro cestující vpředu i vzadu.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Co se týče sedadel crossoveru Chery Tiggo 7 2018, přední sedadla se stala širšími než u jiných modelů společnosti, čímž se zlepšil komfort sezení. Boční podložky nejsou tak velké jako sportovní sedadla, ale jsou dobře provedené. Opěrky hlavy předních sedadel lze nastavit na výšku a pant, což také dříve neplatilo. Samotná sedadla jsou nastavována pomocí mechanického nebo elektrického pohonu (v závislosti na konfiguraci Chery Tiggo 7 2018). Do druhé řady sedadel se vejdou tři cestující, o čemž svědčí tři samostatné opěrky hlavy. Podíl sklopných sedadel Chery Tiggo 7 2018, stejně jako mnoho jiných automobilů 60/40. Loketní opěrka se dvěma držáky nápojů je namontována v zadní části zadního sedadla.

Pro vnitřní čalounění modelu Chery Tiggo 7 2018 použili designéři standardně vysoce kvalitní látku. U zbývajících úrovní obložení bude interiér zdoben vysoce kvalitní kůží s vložkami z perforované kůže. Každý detail crossoveru je potažen kůží, měkké čalounění najdete na palubní desce a obložení dveří. Jako doplněk stylu interiéru Chery Tiggo 7 2018 jsou po jeho obvodu plastové vložky ze dřeva, leštěného hliníku nebo uhlíku.

Výrobce neomezil model Chery Tiggo 7 2018 na několik odstínů interiéru, i když existují standardní barvy:

  • hnědý;
  • Černá;
  • Šedá;
  • béžový;
  • burgundské.

Barvy sedadel jsou jednodušší, dostupné v šedé barvě s charakteristickou vložkou podobné barvy. Na žádost kupujícího mohou být sedadla také zdobena koženou výšivkou nebo určitým vzorem.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

V návaznosti na interiér bylo také aktualizováno sedadlo řidiče crossoveru Chery Tiggo 7 2018. Přístrojový panel se stal digitálním a obdržel plnohodnotný displej palubního počítače 4,8 "TFT. Nalevo od displeje byl rychloměr, vpravo od otáčkoměru Senzory hladiny paliva, teplota motoru a další ukazatele Plně digitálně přenesené na středový displej Multifunkční tříramenný volant dostal ergonomický a stylový design

Standardně jsou pro funkční tlačítka vyhrazena dvě boční paprsky. kůže, s vložkou z měkkého plastu uprostřed, navzdory velkým vylepšením provedeným inženýry, lze volant Chery Tiggo 7 2018 nastavit pouze do výšky, do hloubky – bohužel neexistuje žádná možnost ani v konfiguraci top-end crossover.

Srovnání interiéru nového modelu Chery Tiggo 7 2018 a dřívějších u slavného modelu Tigo 5 je rozdíl znatelný, a to jak v prostoru, tak v pohodlí. To naznačuje, že designéři skutečně vzali v úvahu zpětnou vazbu a přání kupujících. Předpokládá se, že cena crossoveru bude doplněna mnoha detaily a doplňky, aby se maximalizoval komfort a zábava v Chery Tiggo 7 2018.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Je spolehlivě známo, že nový crossover Chery Tiggo 7 2018 bude dodáván s 1,5litrovým přeplňovaným benzínovým motorem. Podobný motor je instalován na aktuálně prodávaném modelu Tigo 5. Výkon jednotky se prakticky nezměnil – 152 koní, maximální točivý moment je 205 Nm (2 000 ot./min), i když je zde malá rezerva. Zrychlení na stovky za 6,7 ​​sekundy a maximální značka rychloměru je 185 km / h.

Ve dvojici s motorem Chery Tiggo 7 2018 se doporučuje nainstalovat šestistupňový manuál nebo variátor. Mělo by být zřejmé, že interiér, nebo spíše sada tlačítek kolem řadicí páky a ruční brzdy se bude lišit. Zajímavé je, že součásti motoru jsou dobře promyšlené a pohodlně umístěné, což nebude obtížné při výměně oleje nebo při opravě hlavních součástí jednotky.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Po chvíli se očekávají dodávky slabšího benzínového motoru o objemu 2 litry. Navzdory většímu objemu bude taková jednotka Chery Tiggo 7 2018 schopna produkovat pouze 139 koní, společně s ní bude instalována 7stupňová variátorová převodovka. Maximální točivý moment pouze 182 Nm (4300-4500 ot./min). První set na rychloměru lze překonat za 7,4 sekundy a maximální zrychlení je až 170 km / h.

Bez ohledu na zvolenou konfiguraci bude pohon crossoveru Chery Tiggo 7 2018 pouze vpředu, možnost pohonu všech kol není k dispozici. Točivý moment se přenáší na přední nápravu. Zepředu je zavěšení crossoveru McPherson vzadu víceprvkové. Brzdový systém modelu Chery Tiggo 7 2018 zůstal téměř stejný, vpředu jsou instalovány ventilované kotoučové brzdy a vzadu konvenční kotoučové brzdy. Závěr je celkem jednoduchý, navzdory deklarovaným parametrům překonání brodu 60 cm vyvstává otázka, zda si s tím vůz s pohonem předních kol poradí. I když ne všechna vozidla s pohonem všech čtyř kol budou schopna překonat i 30 cm.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Nový crossover Chery Tiggo 7 2018 získal dobrý seznam pasivních i aktivních bezpečnostních systémů. Navzdory skutečnosti, že auto je čínské, bylo mnoho nárazových testů provedeno podle evropských norem. Jedním z nich je technika C-NCAP, která získala 5 hvězdiček. Vylepšena byla také karoserie Chery Tiggo 7 2018, zesílena byla také slitina z ocelových a hliníkových vložek, obložení dveří, vyztužené boční nosníky a jednotlivé střešní díly. Po obvodu vnitřku výhybky je instalováno šest airbagů; za příplatek můžete přidat další airbagy nebo hlavové airbagy.

Z aktivních systémů lze zaznamenat Chery Tiggo 7 2018:

  • všestranný systém viditelnosti;
  • stabilizační systém od společnosti Bosch;
  • asistent rozjezdu z kopce;
  • monitorování tlaku v pneumatikách;
  • asistent nouzového brzdění;
  • adaptivní tempomat;
  • dešťové a světelné senzory;
  • dálkové ovládání;
  • standardní alarm;
  • centrální zamykání se schopností ovládat pomocí gadgetu;
  • parkovací asistent;
  • navigační systém s pamětí hlavních bodů;
  • parkovací senzory;
  • asistent řazení.

Seznam systémů aktivní bezpečnosti Chery Tiggo 7 2018 je neustále aktualizován, protože výrobce drží krok s vývojem inženýra a poptávkou na automobilovém trhu. Modely Chery Tiggo 7 2018 vydané blíže k roku 2019 budou vybaveny systémem rozpoznávání chodců a dopravních značek a automatickým parkovacím systémem.

Pro pohodlí si v novém Chery Tiggo 7 2018 můžete všimnout moderního audio systému se 4 nebo 6 reproduktory, po obvodu interiéru navrhuje výrobce instalovat LED podsvícení. Za příplatek lze do úložného prostoru a loketní opěrky zabudovat chladicí systém, který u standardních výhybkových sad není k dispozici. Jinak nový Chery Tiggo 7 2018 vykazuje dobrý balíček a výsledky testů týkajících se bezpečnostních systémů.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

K dnešnímu dni je nový crossover Chery Tiggo 7 2018 představen ve třech různých úrovních výbavy, ale podle výrobce se po vzhledu dalšího benzínového motoru počet úrovní výbavy zvýší na nejméně 6.

Hlavní rozdíly mezi úrovněmi výbavy Chery Tiggo 7 2018 jsou vybavení s různými funkcemi, bezpečností a některými technickými vlastnostmi. Základní konfigurace Comfort bude stát od 16 600 $ a do tohoto modelu bude instalován 6stupňový manuál. Druhá konfigurace Chery Tiggo 7 Luxury 2018 bude stát od 18 600 $, rozdíly v konfiguraci a bezpečnosti. Maximální konfigurace se liší pouze v přítomnosti variátorové převodovky a několika pomocných systémů. Cena takového crossoveru Chery Tiggo 7 2018 začíná na 20 100 $.

S ohledem na konfiguraci, vylepšení inženýrů, designérů a nový impozantní styl Chery Tiggo 7 2018 můžeme pevně říci, že za šest měsíců nebo rok tento crossover nahradí Tigo 5. Současně poptávka po nový produkt by měl být jasně větší než u modelu Tigo 5th.

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie

Recenze Chery Tiggo 7 2018 - specifikace a fotografie